DANSK BÆREDYGTIGT
DESIGN INSPIRERET AF
NATUREN

VORES SENGEKONCEPT 


Vores håndværksmæssige traditioner går 50 år tilbage, og er stadig i dag den direkte årsag til det høje kvalitetsniveau, vores senge har.
Vi har lagt alt vores viden og erfaring i udviklingen af ​​de bedste senge.

Som privatejet virksomhed er ærlighed over for vores produkter en selvfølge, vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vores senge skal være Xcellent både indvendig og udvendigt mange år frem!


Mennesker er forskellige, derfor har

vi forskellige typer senge.
VORE 3 SENGE-SERIER


Vores 3 sengekoncepter håndlaves på vores fabrik i naturskønne Odsherred, hvor vi bygger sengene med omhu, af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer.
Happii serien er det gode valg til prisen. Ønsker du den bedste komfort og kvalitet er vores Supreme og Nature serie det rigtige valg.Happii Serien


Happii er serien, er komfort og kvalitet til en overkommelig pris. Den kombinere egenskaber fra vores  Intelligent Pocket Fjeder system med en elastisk komfortskum, så madrassen tilpasser sig din krop. 

Sengene er betrukket med et flot møbel tekstil i blå, grå eller antrasit farve.

Til sengene kan vælges 3 typer topmadrasser med Oeko-tex® certificeret XL Skum, Visko skum eller Latex.

Supreme & Plus+ Serien


Supreme & Plus+ serien er vores elegante senge, der tager komfort og kvalitet til et højere niveau. Vores Intelligent Pocket Fjeder system® med 7 komfortzoner kombineret med naturlig latex tilpasser sig naturligt til din krop. Den ekstra bløde skuldre zone giver bedre plads til skuldrene. Serien har 4 madras hårdheder at vælge imellem. Vi bygger sengen præcis til dig og din krops konturer.

Sengene leveres i et elegant design med  valgfrit møbeltekstil i op til 6 farver.

Nature Serien


Vores Nature seng er bygget af vores Oeko-tex® certificerede Nature Latex madras, med unik elasticitet. 

Sengens 7 speciel designede komfort zoner følger nænsomt din krops konturer. De  giver kroppen mulighed for at synke bedre ned, så både nakke og skuldre føles afslappet.


Latexmadrassens vertikale og horisontale perforeringer sikrer god åndbarhed og ventilering i sengen, så temperaturen altid er behagelig.

Topmadrasser

Topmadras til Plus+ og Nature senge

Vælg mellem 3 typer topmadrasser alle med økocertificerede materialer!

CoolPlus topmadrassen har et intelligent tekstil, med en fremragende fugtstyring, der transporterer fugt og varme væk fra huden. Huden forbliver derfor tør og kølig.
Coolplus topmadrasser har en 50 mm kerne i elastisk latex eller trykaflatende visko skum.


Supreme topmadras

100% naturlig og elastisk!

Med Vita Talalay latex får du det bedste materiale i en topmadras. Det er naturligt åndbart og giver en komfortabel sovetemperatur.
Det er allergivenligt og reducerer husstøvmider.

Ønsker du kun det bedste, er vores Supreme topmadras med Talalay latex det helt rigtige valg for dig.

 


60 dages prøvetid


Vær opmærksom på, at støtten fra madrassen kan føles meget forskellig fra den seng, du kommer fra.
Giv derfor din krop god tid til at vænne sig til din nye madras. Det kan tage op til 4 uger, før du føler dig helt tilpas.

Hvis du efter 60 dage stadig synes, at madrassen er for blød eller for hård, giver vi dig mulighed for at bytte fastheden ud mod et gebyr.

Kontakt din forhandler, hvor madrassen er købt, for denne mulighed.

VORES SENGE KATEGORIER